Møte med kulturvertene

Tirsdag 16.november møttes kulturvertene ved Rokilde sykehjem for å se tilbake på hva som har skjedd siden oppstart av kulturgruppen i 2006.  Gruppen er i hovedsak den samme, men mye er endret i avdelingene. Kulturvertene har sammen med sine kolleger og ledere gjort en formidabel innstas for tilrettelegging av kultur og trivselstiltak – både avdelingsvis og fellesarrangement.  Kulturvertene har først og fremst lagt vekt på meningsylt samvær og gode stunder. Det å væresynlig  tilstede der pasientene/beboerne oppholder seg, og å skape trygghet og trivsel.

Kulturverter ved Rokilde sykehjem

Noen av kulturvertene ved Rokilde sykehjem, fra venstre: Åse Løberg Ulvund, Ingrid Morkestrand, Thelma Midtbøe, Astrid Gaupseth og Marthe Kjønnø. Kulturvertene deler erfaringer og inspirasjon til ulike tiltak med hverandre.  

Avdelingene har ukeplaner for aktiviteter og trivselstiltak. I tillegg brukes verktøy for individuell kartlegging av aktuelle tiltak for den enkelte pasient. En egen fagprosedyre for aktiviteter og trivselstiltak er utarbeidet. Verktøy, maler  og fagprosedyrer for kultur- og trivselstiltak vil bli lagt ut.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: