Regionalt nettverksmøte i Kristiansund 20.-21.april

Undervisningssykehjemmene (USH)  i Midt-Norge etablerte et regionalt nettverk våren 2008. Høsten 2009 fikk alle fylker også Undervisningshjemmetjenester (UHT), og i november 2009 møttes alle enhetene fra de 3 fylkene for første gang til felles regionalt nettverksmøte i Verdal. Undervisningssykehjemmene i regionen er: Verdal bo- og helsetun i Verdal kommune – Nord- Trønderlag. Søbstad helsehus i Trondheim kommune, Sør-Trønderlag og Rokilde sykehjem i Kristiansund kommune for Møre og Romsdal. Undervisningshjemmetjenestene er organisert på en annen måte, og er lagt til kommuner istedet for virksomheter/enheter. 

Fra et tidligere møte i Verdal for det regionale nettverket

Bildet over er fra et tidligere regionalt nettverksmøte.  Fra venstre: Une Lyngsaunet Hallem, Gudrun Lagaard, Inger-Lise Wille, Kristin Bratseth, Inger-Lise Lervik og Kristmar Selseth. Her får vi se på den fine stuen på Verdal Bo-og behandlingssenter hvor alt er gjennomført i gammel stil for hyggelige erindringsstunder.

UHT’ene i regionen er: Stjørdal kommune for Nord-Trønderlag, Åfjord kommune for Sør-Trønderlag og Ålesund kommune for Møre og Romsdal. Det regionale nettverket skal ha møter to ganger året, vår og høst. Neste møte blir i Åfjord kommune.  I tillegg til USH og UHT deltar representanter fra Høgskoler, Fylkesmenn og Senter for omsorgsforskning i Midt-Norge.  En viktig felles oppgave for det regionale nettverk er å fremme kvalitetsutvikling og kompetansespredning.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: